Social media
Advertising

Sassenheim, Nederland
Als drukke ondernemer begrijpen wij maar al te goed dat tijd iets is wat je niet kunt kopen wel kunt besparen, dus kun je bij ons de tijd voor je social media uit handen geven.

Waarom kiezen voor Social advertising?

Verhoog ik mijn conversies door berichten op Social Media te plaatsen? Nee, dat is niet helemaal waar. Door gebruik te maken van Social Media verhoog je indirect jouw conversies.

Waarom indirect? Social media is er om een relatie op te bouwen en om interesse te wekken bij jouw potentiële klanten. Door regelmaat te houden in je posts kun je een positieve positie creëren in het hoofd van de (potentiële) klant.

Een positieve postitie in het hoofd van de potentiële klant kan je verkoop sterk verhogen.

Social media

Wat wij bieden

Facebook Advertising

Onze ervaren marketeer zet een facebookcampagne voor u op waarbij u een maandelijkse raportage ontvangt.

Instagram Advertising

Is jouw doelgroep meer actief op instagram? Geen probleem, wij hebben genoeg ervaring met instagram advertenties om u goed te hulp te staan!

Instragam/Facebook beheer

Social Media beheren…. het kost veel tijd. Het is zonde jouw waardevolle tijd hierin te stoppen. Wij kunnen het volledig uit handen nemen voor jou, zodat jij jouw tijd beter kunt benutten!

Facebook

Advertising

Waarom is Facebook adverteren zo winstgevend? Facebook heeft inzicht in het gedrag van de personen op Facebook, door de likes die zij bepaalde berichten geven.
Facebook geeft je dan ook de mogelijkheid om daarop uw klanten te benaderen.

Instagram

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ex

Facebook & Instragram beheer

Als ondernemer heb je natuurlijk weinig tijd om social media bij te houden. Daarom zijn wij er voor u, om u daarin te ondersteunen!

Posts

Regelmatige posts zorgt voor meer traffic op uw Social Media.

Volgers/Likes

Een hoog aantal volgers en likes geeft een autoriteit aan uw bedrijf.

Moderne stijl

Bij een business instagram pagina is het van belang dat deze een moderne stijl heeft.